Blog o zivote v Amerike

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poklona slovenským a českým fotografom

Približne dve roky dozadu som sa jednej noci prebudila s myšlienkou osloviť moje facebook kámošky fotografky aby sa pridali k projetku, ktorý ma práve prebudil. Tej noci. Tak som sadla za počítač , narýchlo naťukala email s mojím nápadom  clicked - send a vec bola spečatená. Viem, že ak by som čakala do ďalšieho dňa môj nápad by už neznel ako ten naj nápad. Už sa poznám. Keď začnem vec preberať zprava, zľava dokreslým aj to čo vôbec nemusí plaťiť. Pre istotu,že? Veď čo ak. Dnes po takmer dvoch rokoch som rada že som nezaváhala a narýchlo klikla send.  Spoločný projekt viac než 40-tich slovenských a českých fotografov , kniha Magic Bellies & Newborn Babies je na svete .


Nádherne zábery tehuliek a novorodeniatok nádherne žiaria počnúc od  prvej strany až po tú poslednú. Motivačné výroky na každej strane v knihe, ktoré som usilovne vyberala, vám vykúzlia úsmev na tváry a určite vylepšia náladu po dlhom namáhavom dni.
Táto kniha je nielej ukážkou fantastickej práce všetkých zúčastnených fotografov ale aj potvrdením že ak sa spojí hoc len malá skupina ľudí s dobrým úmyslom ,dokáže veľa. Tak ako  cieľom všetkych mojích kníh je idea vzdelávacia  Magic Bellies vám okrem zábavnej stránky prináša užitočné informacie o diagnóze Kraniosynostóza.Viac o téme v prípade záujmu čítajte v téme Kraniosynostóza na mojom blogu.
Všetkým zúčastneným veľká vďaka za trpezlivosť, nevypočitateľné množstvo emailov medzi vami a mnou, veľa krát som sa aj bála že hodíte topanku do počítača, ktorá preletí cez oceán a  pristane na mojej hlave. No tajne som dúfala že pristane niekde na Floride , ak by mala pristáť u mňa v Californii to by ste sa museli riadne rozbehnúť na zásah.
Poďakovanie patrí môjmu obľúbenému  Mr. Jon Gordon - motivational speaker, ktorý prispel do knihy svojimi famous 20Tips for Positive New year. Tieto mam vycapené na chladničke a každé ráno patrí neodmysliteľne šálke kávy ako ináč, čítajúc Jonove tipy. Ručím vám  na 101% tieto sa stanú vašími obľúbenými , skončia vycapené na vašej chladničke a stanú sa neodmyslitelnou súčasťou vášho dobrého rána. Strana 16 ,ak sa už neviete dočkať.

Ok ,now Mr. Richard Calmes. The award winning dance photographer, ktorého vám určite nemusím predstavovať. Nielen fantastický fotograf ale veľmi výnimočny človek s veľkým Č. Jeho foto baletky tehulky som mala tu česť použiť na titulnej strane. Postupne by som vám rada približila aspoň obrazovo jeho magical work. Sľubujem v ďalšom článku.
Počas takmer ročnej práci na knihe som stretla veľa zaujímavých ľudí, mnohému sa priučila ako to chodí vo svete hm biznisu?či bežného života?,  vymenila nespočetne množstvo emailou s ľuďmi z rôznych kútov sveta, získala kilá informácii ktoré mi určite pomôžu v mojej ďalšej práci.
Educate, Encourage, Empower je heslo ktoré mi dodáva motiváciu pokračovať v mojom úsily ,heslo ktoré sa snažím aplikovať na svojich ratolestiach,známych aj neznámych, heslo, ktoré by sme si mali všetci osvojiť . Určite súhlasite, že nie je nič horšie ako nevedomosť ktorá ústi v závislosti. Nie je predsa sloboda / nezávislosť to po čom každy nevedomo túži?



 Na záver ladies & gentlemen Thank you!

Magic Bellies & Newborn Babies | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014